Bruiloft in Drimmelen: In het huwelijksbootje

Het was al meteen gezellig tijdens onze eerste ontmoeting op de trouwbeurs van het XL Wedding Event in Tilburg. De klik tussen mij en Maartje & Günther was er meteen. Ik wist vanaf het moment dat ik hun bruidsfotograaf mocht zijn gelijk, dit gaat een bijzondere dag worden.

Als je alle hoop in de liefde hebt opgegeven, dan is het verhaal van Maartje & Günther er een die het licht weer doet schijnen. Want hoeveel je ook al hebt moeten doorstaan, de kans op ware liefde is er altijd. Op elk potje past een dekseltje, deze twee mensen vullen elkaar aan.

We hadden die dag echt het perfecte weer voor een fotoshoot al rijdend door het Nederlands landschap. Met prachtige wolken in een strak blauwe hemel, in een old timer over de dijk. Al road trippend door het Nederlands landschap kwamen we de mooiste plekjes tegen om foto’s te maken. Dit is my kind of fotoshoot.

Met een heerlijke rustmoment voor ons alle op een bootje door de Biesbosch. Even ontspannen en geniete van de stilte voor de storm. Want wat de gasten niet wisten, is dat ze letterlijk in een huwelijksbootje zouden aankomen bij hun locatie More-Itz in Drimmelen.

Ik kan enorm genieten van kleine en intieme huwelijksceremonies. Zeker als zoveel mensen zoveel lieve en persoonlijke woorden delen met het bruidspaar. De liefde en geluk voor elkaar droop er vanaf. Ik heb het daardoor ook niet droog kunnen houden. Ik heb het al vaker gezegd, ik ben een echte sucker for love. Zo mooi om te zien hoe alles op deze dag samenkwam.

Maar tegenover klein en intiem staat groots en uitbundig. De juiste balans voor een spetterend feest waar meteen het dak vanaf ging toen de band begon te spelen.

Het was een dag uit duizenden. Een hele eer weer om dit soort dagen van dichtbij mee te mogen beleven.
Locatie: More-Itz in Drimmelen
Weddingplanner: Prachtige Plannen
BABS: Rens Merkelbach
Band: Pretband Entertainment
Styling: In Style Styling & Decoraties

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?