Marieke, jouw trouwfotograaf

wie heb je de hele dag om je heen

Naast trouwfotograaf ben ik ook gewoon Marieke. Samen met mijn man Max en onze katten Lola en Frits, vormen we een fijn en knus gezinnetje in een klein huisje in de bossen van het Brabanste Alphen. Samen, maar zonder de katten, maken we graag mooie reizen en wandelingen door de natuur. Ik ben een echt buitenkind en ik kom in de natuur helemaal tot rust. Om mijn inner sporty spice naar boven te halen doe ik aan CrossFit. Zo kan ik mij in de meest vreemde bochten wringen en poses aanhouden om jullie dag op zijn mooist vast te leggen. Daarnaast kan ik enorm genieten van mooie kunst exposities, films en een lekker glaasje wijn.

Creabea in de dop

Al van jongs af aan viel mijn creativiteit op. Mijn ouders verraste me op mijn tiende verjaardag met mijn eerste compactcamera. Ik was meteen verkocht. Mijn passie voor fotograferen bracht me van 2004 tot 2008 naar AKV St. Joost in Breda voor een studie Fotografie. Vanuit daar is het balletje verder gaan rollen en maakt ik nog veel vrij werk. Zoals de portretserie Men & Pussy over mannen met hun kat waar ik in 2013 een boek over uitbracht. Vanuit deze vrije geest om vooral jezelf te mogen en kunnen zijn ben ik begonnen met Beleef je Portret.

 

Oprecht en natuurlijk

Mensen omschrijven mij als integer, rustig, geduldig en ik heb aandacht voor detail.
Ik vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen. En ik heb een sterk vermogen om iemands karakter en kenmerken aan te voelen. Dit zie je terug in mijn foto’s. Ze zijn natuurlijk en écht zoals jij bent.

In 2011 ben ik gestart met Beleef je Portret. Sindsdien heb ik mij gespecialiseerd in trouwreportages (Beleef jullie Bruiloft), fotoshoots met het gezin en intieme shoots. 

Bruidsreportages Beleef jullie Bruiloft

Mijn bruidsreportages zijn te omschrijven als speels, spontaan, intiem en echt. Én ze hebben vaak een knipoog. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden en met mijn persoonlijke aanpak creëer ik beelden die herinneringen met een glimlach of een traan op het gezicht toveren!

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?