Trouwen in Eindhoven

Als bruidsfotograaf blijf ik niet alleen in mijn eigen stad, Tilburg. Maar kom ik overal in Nederland om de liefde vast te leggen. Voor het huwelijk van Kitty & Erwin reed ik naar Eindhoven. Het was een mooie dag in september om te trouwen!

Hoe bijzonder is het om aan de finish van de Nijmeegse vierdaagse ten huwelijk gevraagd te worden? Daar vroeg Erwin, zijn Kitty om haar hand. Twee jonge mensen die elkaar goed aanvullen. Dat kon dan ook niet anders dan een leuke dag gaan worden.

Bij Kitty in huis heerste een gezonde spanning. Ze was een beetje zenuwachtig en hoopte dat iedereen op tijd zou komen. Omdat ze niet wilde dat iedereen haar al in haar jurk zou zien, heb ik haar nog geholpen met wat spulletjes halen uit de badkamer. Ja, dat hoort er ook bij als bruidsfotograaf. Ik help graag een extra handje waar het kan.

De hele dag speelde zich af in Eindhoven. Van het ja-woord in het stadhuis tot de ringen overdracht in een moderne kapel. Het was geen officiële kerkelijke ceremonie. Maar werd geleid door een vriendin van Kitty, wat het geheel een persoonlijk tintje gaf.

In de tuin van de ouders van Kitty kwam iedereen weer bij elkaar voor vers gebakken taart door de vader van Erwin. En zoals het op een goede borrel hoort, was er ook een mooie en grappige speech door de vader van de bruid. Over knuffeltjes die kapot gefrummeld werden en over de eerste ontmoeting met Erwin.

Het was een prachtige dag daar in Eindhoven. Wat we mooi hebben afgesloten met een leuke shoot bij de Collse Molen. Een aantal nieuwsgierige koeien kwamen even kijken naar het stel.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?